zondag 1 december 2013

Flauwe grappen op grote schaal!

Flauwe ontwerpers grappen op grote schaal.
Ik hou hier zo erg van! Al die kleine grappen op grote websites zijn dingen die mij altijd als een van de eerste opvallen, en dan heb ik het over grappen zoals deze hieronder. Dit menu is 100% werkend en als je doorklikt komt zelfs de product pagina op de kop! Meer te vinden hierover op de Steam winkel pagina


Verder zijn er ook hele websites die vol staan met grappen zoals dit op een website:
You probably build websites and think your shit is special. You think your 13 megabyte paralax-ative home page is going to get you some fucking Awwward banner you can glue to the top corner of your site. You think your 40-pound jQuery file and 83 polyfills give IE7 a boner because it finally has box-shadow. Wrong, motherfucker. Let me describe your perfect-ass website:
    Shit's lightweight and loads fast
    Fits on all your shitty screens
    Looks the same in all your shitty browsers
    The motherfucker's accessible to every asshole that visits your site
Shit's legible and gets your fucking point across (if you had one instead of just 5mb pics of hipsters drinking coffee)
Dit is van een persoon die waarschijnlijk genoeg heeft van al het gezeur over het design van websites en dergelijke dit zou heel goed het uitgooien van woeden kunnen zijn.

Ook gebeuren ditsoort dingen op grote schaal, zo is een en persoon die op internet onder de naam “fuckface” gaat. Fuckface heeft in 2009 de beslissing genomen om allemaal stickers met daarop FUCK uit te printen en plakt deze op een komische manier op alle plekken waar hij komt. Waardoor hij waarschuwingen en advertising van andere mensen een heel andere draai geeft.

Als je meer interesse hebt kijk dan even leuk rond op zijn/haar website: F*ck this website!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten